Taisi olla huhtikuun toinen viikko, kun iskä ja siskoni Iida lähti perjantaina mökille, äidin ja minun sitten kotiin jääden. Päätettiin pitää pienimuotonen tyttöjen ilta; ensiksi käytiin leffassa katsomassa Liisa Ihmemaassa -oli muuten älyttömän hauska elokuva! Käykää ihmeessä kattomassa- ja sitten tultiin kaupan kautta kotiin, kainalossa kaikkea herkkuja kaupasta. Päätettiin tehä varioitua kanasalaattia, koska ollaan kummatkin sekä Ceasar kanasalaatin sekä aivan "perus" kanasalaatin suuria faneja. Tälläisestä varioidusta, vähän tavallisesta poikkeavasta kanasalaatista tuli aivan älyttömän hyvää, eikä varmasti ollut eka ja vika kerta kun tätä tehtiin.
Salaattiin tuli mm. hunajamelonia sekä suurta suosikkiani; brie-juustoa. Helppo, nopea ja kokeilemisen arvoista!
Broileri-hunajameloni salaatti
Maustamatonta broilerin rintafileetä suolaa
pippuria
hunajamelonia
brietä
salaattisekoitusta (itse käytin sellaista jossa oli kolmea eri salaattia, pinaattia sekä viinisuolaheinää)
punasipulia
(mukaan voi laittaa myös pannulla hetken paahdettuja haluamiasi siemeniä)
koristeeksi muutama herneenverso
balsamic glazeeta
Paista suolalla ja pippurilla maustetut broilerit jättäen ne sopivan kosteiksi. Laita paloiksi leikattuja hunajamelonin paloja, brie-juuston paloja, herneenversoja (viipaleiksi siivutettua punasipulia) sekä viipaloidut broilerit salaattipedin päälle. Koristele muutamalla kierteellä mustapippuria ja lisää viimeiseksi ihanan makean ja kirpakan vivahteen omaavaa balsamic glazeeta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti